Je rugzak inpakken voor Europa

Er gaat niets boven backpacken in Europa als je de kans krijgt. U wilt dus waarschijnlijk weten wat u voor Europa moet inpakken.

Je rugzak inpakken voor Europa

Miljoenen mensen trekken elk jaar naar Europa voor een backpacktocht. Nadat ik het vijf keer heb gedaan, kan ik je vertellen dat het een van de beste tijden van je leven zal zijn. Dat gezegd hebbende, moet je wat dingen meenemen. Aan de positieve kant heb je niet zoveel nodig.

Europa is geen andere planeet. Ik noem dit omdat je er rekening mee moet houden dat je alles daar kunt kopen als je het hier vergeet. De eerste keer dat mensen in Europa gaan backpacken, hebben ze de neiging om op het pakfront volledig achterstallig te zijn. Je beklimt de Mount Everest niet, dus laat het niet te laat!

De eerste dingen die je moet inpakken zijn kleding. Afhankelijk van waar je naartoe gaat, heb je mogelijk kleding nodig voor warm weer of kou. Ervan uitgaande dat het warm is, heb je een paar overhemden nodig die kreukvrij zijn. Je zult daar anderen kopen, dus pak er geen tien in. Je hebt ook een korte broek en een badpak nodig. Als je van plan bent musea en kerken te bezoeken, heb je een lange broek nodig om in veel ervan te komen. Pak iets lichts in dat kreukherstellend is.

Voor je voeten kun je sokken opladen omdat ze niet veel ruimte in beslag nemen. Je hebt wat sandalen nodig en dan iets comfortabels. Sommigen geven de voorkeur aan wandelschoenen, maar ik ging meestal met crosstrainers. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je aan de schoenen went voordat je eropuit trekt. Je gaat veel lopen, dus blaren van nieuwe schoenen kunnen een moordenaar zijn.

Op het persoonlijke vlak heb je een borstel, tandpasta en alle medische behoeften nodig. Dat is het. Je kunt alles kopen wat je nodig hebt als je het nodig hebt. Het heeft geen zin om overal in Europa met shampoo te sjouwen. De wet van Murphys zegt dat het in je rugzak wordt geopend! Houd het super simpel.

Hoewel je reis geweldige herinneringen zal opleveren, zullen ze na verloop van tijd vervagen. Neem een ​​camera mee en natuurlijk een van onze reisverslagen. De camera moet winterhard zijn, zodat hij het onvermijdelijke pak slaag kan opvangen. Onze Nomad reisverslagen zijn compact en in een koffer. Ze zijn perfect voor reizen naar Europa omdat we er een hadden toen we het idee kregen!

Europeanen kunnen lezen. Dit betekent dat u daar gidsen kunt kopen. Als u van plan bent drie of vier landen te bezoeken, neem dan de gids alleen voor het EERSTE land. Je kunt de anderen daar ophalen of ruilen met andere backpackers. Reisgidsen zijn zwaar en dit bespaart u de ergernis om ze overal mee naartoe te slepen. Ook zijn cybercafs overal, dus je hoeft geen laptop mee te nemen tenzij je echt een specifieke behoefte hebt.

Bewaar tot slot kopieën van uw paspoort en eventuele ondersteunende documentatie bij u. De ene set past in je rugzak, de andere in je korte broek, geldriem of waar je maar ruimte hebt.

Licht inpakken. Als je iets vergeet, kun je het daar kopen. Veel plezier!